Olohuone on erityisen tärkeä kodin huone, jonka sisustamiseen panostetaan monessa kodissa kaikista eniten. Juuri olohuoneessa vietetään usein kaikista eniten aikaa, ja sinne kokoonnutaan koko perheen kesken viettämään vapaa-aikaa iltaisin ja viikonloppuisin. Tästä syystä onkin erityisen tärkeää, että juuri olohuone on viihtyisä ja että se on helppo pitää siistinä. Olohuoneen sisustuksessa matto on sisustuksen yksi tärkeimmistä kulmakivistä ja siihen kannattaakin sisustuksessa panostaa. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä laadukkaan olohuoneen maton valintaan ja maton hankkimiseen näppärästi, ilman turhaa sähläystä, netistä.

Valitse olohuoneeseen laadukas matto

Valitse kotisi olohuoneen matto huolella! Olohuoneen matto luo olohuoneeseen tunnelmaa ja ilmettä ja matto kannattaakin valita perheen mieltymysten mukaan. Skandinaaviseen minimalistiseen kotiin sopii erilainen olohuoneen matto kuin väriä huokuvaan itämaista sisustusta suosivaan kotiin ja taas boheemin kodin olohuoneen matto voi olla aivan toisenlainen kuin kummankaan edellä mainitun.

Valinnassa kannattaa panostaa laatuun ja helppohoitoisuuteen, sillä juuri olohuoneessa sattuu ja tapahtuu – etenkin lapsi- ja lemmikkiperheessä, jossa lapset saattavat innostua tekemään omia taideteoksiaan keskellä olohuonetta, maitolasi saattaa kaatua kesken perheen yhteisen leffahetken tai perheen lemmikki saattaa yllättäen oksentaa keskelle uutta mattoa. Tällöin on tärkeää, että matto on helppo puhdistaa ja että se kestää useat puhdistukset näyttäen edelleenkin hyvältä. Villamatot ovat yllättävän helppohoitoisia ja kestäviä mattoja, joten moni suosiikin laadukasta villamattoa olohuoneessa. Myös villamatoissa on runsaasti valinnanvaraa, joten tutustutaanpa hieman suosituimpiin villamattotyyppeihin.

Villamattojen joukosta löytyy niin ekslusiivisia design-villamattoja kuin itämaisia mattoja. Molemmat ovat hyviä valintoja ja riippuu sisustajan omista mieltymyksistä, kumpi on parempi valinta juuri omaan kotiin. Itämaiset matot huokuvat tarinoita kaukaisista maista ja tuovat kotiin upeaa tunnelmaa, jota perheesi saattaa kaivata aina silloin, kun ei pääse itse paikan päälle nauttimaan itämaisesta tunnelmasta. Upea design-matto taas kertoo kodin asukkaiden mieltymyksestä designiin ja tyylikkääseen ilmeeseen. Muista kiinnittää huomiota myös maton kokoon, sillä olohuoneen maton koko vaikuttaa suuresti koko olohuoneen ilmeeseen.

Mistä ja miten upea olohuoneen matto näppärästi netistä?

Upeaa olohuoneen mattoa kannattaa lähteä etsimään Trendcarpetin verkkokaupasta! Verkkokauppa tarjoaa suuren valikoiman erilaisia mattoja. Jos teet tilauksesi viimeistään kello 16, postitetaan toivomasi matto jo saman päivän aikana. Kaupanteko Trendcarpetilla on siis nopeaa ja luotettavaa. Verkkokauppa tarjoaa jopa ilmaiset toimitukset ja palautukset, joten voit vielä kotona kokeilla tilaamaasi mattoa olohuoneeseesi ja päättää, sopiiko se varmasti olohuoneesi sisustukseen ja toivomaasi tunnelmaan.

Maton ostaminen on tehty Trendcarpetilla mahdollisimman yksinkertaiseksi, sillä verkkokauppa sisältää monia hyödyllisiä filttereitä, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinun olohuoneeseesi sopivan maton mahdollisimman helposti ja nopeasti. Voit nimittäin filtteröidä hakutuloksia esimerkiksi maton värin, pituuden, leveyden ja hinnan perusteella. Usein hinta asettaa olohuoneen maton ostamiselle jonkinlaiset raamit ja onkin näppärää, että Trendcarpetilla voit asettaa mattobudjettisi tarkoin hinta-filtterin avulla.

ryan