Haaveiletko kodin uudesta ilmeestä? Rakastatko sisustamista ja pientä kodin pintaremonttia, mutta pankkitili ei valitettavasti kulje käsi kädessä suunnitelmiesi kanssa? Monet meistä rakastavat sisustaa kotiaan ja tehdä siitä seesteisen, tyylikkään ja omaa ilmettä huokuvan paikan, jonne on ilo saapua pitkän työ- tai koulupäivän jälkeen.

Kilpailuta myös sisustuslainat

Vaikka kodin ilmettä voi muuttaa pienelläkin rahalla, monet meistä haluavat sisustaa kotiaan vähän suuremmalla budjetilla. Aina valitettavasti omat säästöt tai tulot eivät näiden suunnitelmien toteuttamiseen riitä. Tällöin apua omien ideoiden toteuttamiseen voi löytyä edullisesta sisustuslainasta.

Vakuudetonta sisustuslainaa on helppo hakea tänä päivänä suoraan verkosta. Vakuudettoman sisustuslainan saamiseksi sinun ei tarvitse esittää lainalle erillisiä vakuuksia tai lainantakaajaa, minkä ansiosta lainahakemuksen täyttäminen onnistuu vain muutamissa ja minuuteissa. Voit saada sisustuslainan tilillesi nopeimmillaan jo saman vuorokauden aikana.

Vakuudettomien sisustuslainojen kanssa kannattaa kuitenkin olla todella tarkkana, sillä niiden korkokulut voivat vaihdella eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä suurestikin riippumatta siitä, onko hakija ja lainahakemus sama. Voit siis saada yhden ja saman lainahakemuksen perusteella useita eri lainatarjouksia, joiden korkokuluissa voi esiintyä suuriakin heittoja.

Lainojen kilpailuttaminen Rahalaitoksen kautta

Kuka sitten tietää, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa juuri sinulle kaikkein edullisimmalla korolla varustettua lainaa? Vastaus on Rahalaitos, sillä voit kilpailuttaa sisustuslainat helposti tämän luotettavan ja kuluttajalle täysin ilmaisen lainojen kilpailutuspalvelun kautta. Voit täyttää lainahakemuksen suoraan Rahalaitoksen sivuilla ja istua alas odottamaan parhaita lainatarjouksia.

Juuri lainojen kilpailutuksen avulla näet helposti muutamalla silmäyksellä, mikä saamistasi lainatarjouksista on kaikkein edullisin. Näin ollen, kun tiedät, ettet joudu maksamaan sisustuslainastasi liikaa, voit keskittyä rauhallisin mielin suunnittelemaan kotisi sisustusta juuri niin kuin itse haluat.

Lisäksi, jos et ole varma, kuinka paljon lainaa tulet tarvitsemaan tai uskot, että projektissasi menee hieman pidempään, voit hakea Rahalaitoksen kautta kätevästi myös joustoluottoa. Joustoluotto toimii luottokortin tavoin, eli voit nostaa joustoluotolta vain sen verran lainaa kuin tarvitset ja maksaa sitä sitten sopivissa erissä takaisin. Tällä tapaa, jos projektisi venyy – joko odotetusti tai odottamatta – voit aina rahoittaa uusia hankintoja kodin sisustusta varten kätevästi nostamalla joustoluotolta sen verran kuin itse tarvitset!

ryan