Koriste-esineet tuovat esiin kodin omistajan persoonallisuutta

Sisustussuunnittelijat rakastavat erilaisten sisustusesineiden hyödyntämistä sisustuksessa. Vaikka pienet esineet eivät välttämättä tunnu kovinkaan merkityksellisiltä, muodostavat ne yhdessä ihastuttavan kokonaisuuden, joka antaa aihetta keskusteluun esimerkiksi mahdollisten vieraiden kyläillessä. Pikkutavarat heijastavat myös kodin omistajan persoonallisuutta ja elämää, joka tekeekin kodista juuri kodin.

Mitä tavaroita voi käyttää sisustuksessa?

Erilaiset tarjottimet, koristekulhot, korit ja maljat on mahdollista järjestää upeiksi kokonaisuuksiksi, jolloin jokainen esine näyttää olevan juuri oikeassa paikassa. Kotiin on mahdollista saada häivähdys hienostuneisuutta oikeanlaisilla tavaroilla. Esimerkiksi ylellisen ja koristeellisin kaiverruksin koristellun astian asettaminen keskelle sohvapöytää voi tuoda mukavan lisäsäväyksen sisustukseen, joka muuten tuntuu arkiselta. Tarjottimen päälle voi ripotella kauniita rantakiviä ja sen keskelle kynttilän, joka tuo rauhoittavan elementin huoneeseen. Monelta löytyy sohvapöydän päältä myös jokin mielenkiintoinen kirja tai muutamakin kirja, joiden kautta on mahdollisuutta tuoda sisustukseen myös omia kiinnostuksenkohteitaan esille.

Kokeile kylpyhuoneen koristelemista pikkuesineillä

Kylpyhuone on toinen sellainen paikka, jota voi helposti elävöittää yksityiskohdilla. Monenlaiset koriste-esineet kuten vaikkapa kynttilät, suitsukkeet, pienet taulut, erikoiset ripustimet, laadukas kylpyverho ja suloiseen koriin käärityt käsipyyhkeet ovat pieniä yksityiskohtia, jotka saavat kylpyhuoneen hetkessä kolkosta kotoisaksi. Valitse halvimman palasaippuan sijaan joskus upean värinen ja huumaavan tuoksuinen käsisaippua, joka tuskin jää keneltäkään kylpyhuoneessa vierailevalta huomaamatta.

ryan