Kun on aika tehdä kylpyhuoneeseen pieni tai hieman suurempikin remontti, on Rörfokus oivallinen yhteistyökumppani, sillä voit tilata sen verkkokaupasta, osoitteesta https://rorfokus.fi/, tarvitsemasi kalusteet ja tarvikkeet kerralla näppärästi suoraan kotiin! Pienten sisustustuotteiden, kuten taulujen ja kehysten tilaaminen netin kautta on ollut monelle sisustajalle arkea jo monen monta vuotta, mutta suurempien tuotteiden, kuten kylpyhuonekalusteiden, tilaaminen verkkokaupasta voi tuntua aluksi vieraalta ajatukselta. Sitä sen ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä Rörfokus hoitaa homman ihan yhtä sujuvasti kuin muut verkkokaupat hoitavat hieman pienempien sisustustuotteiden toimitukset! Myös tuotteiden vertailu ja valitseminen on helppoa sivustolla https://rorfokus.fi/, joten pääset nopeasti alkuun unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelussa!

Rörfokus pähkinänkuoressa

Ellei Rörfokus ole sinulle vielä tuttu tuttavuus, saatat miettiä, mikä se oikein on ja miksi sinun kannattaa tilata kylpyhuoneesi uudet kalusteet ja muut tarvikkeet juuri Rörfokukselta. Tältä varalta esittelemme seuraavaksi Rörfokuksen pähkinänkuoressa. Rörfokus on alun perin perustettu vuonna 2009 Ruotsissa ja nykyisin se keskittyy LVI-palveluihin, putkiasennuksiin, myymälätoimintaan, kylpyhuoneremontteihin sekä verkkokauppaan. Viimeksi mainittu on erityisen iloinen uutinen suomalaisten asiakkaiden kannalta, koska verkkokaupan ansiosta suomalaisasiakkaan ei suinkaan tarvitse matkata Ruotsiin saakka voidakseen hyödyntää Rörfokuksen laajoja kylpyhuonekaluste- ja -tarvikevalikoimia sekä Rörfokuksen pitkää ja monipuolista alan kokemusta.

Rörfokuksen pääkonttori löytyy Ruotsista, Gävlestä ja nykyisin yritys työllistää 55 henkilöä. Yrityksellä on myös 2017 avattu kylpyhuonemyymälä, joka sijaitsee Gävlessä ja joka on kooltaan huimat 500 neliömetriä. Yrityksen verkkokaupasta, https://rorfokus.fi/, löytyy huimat 16 000 erilaista tuotetta, joten valinnanvara ei lopu kesken ja vaativakin kylpyhuoneen sisustaja löytää verkkokaupasta helposti mieleisensä kalusteet ja tarvikkeet unelmiensa kylpyhuoneeseen. Verkkokauppa löytyy https://rorfokus.fi/ -osoitteesta.

Ruotsissa asuville asiakkailleen Rörfokus tarjoaa täyden palvelun kylpyhuoneremontteja sekä tekee putkiasennuksia asiakkaidensa kodeissa. Yritys valmistaa keskimäärin noin yhden asiakkaan tilaaman kylpyhuoneen viikottain ja putkiasennuksia se on tehnyt jo kymmeniin koteihin lähinnä Tukholman ja Gävlen alueilla. Vaikka Suomessa ei olekaan tarjolla tällaisia palvelua, pääsevät myös suomalaiset asiakkaat helposti ja nopeasti työn äärelle, kun kylpyhuoneen tarviketilaus tehdään Rörfokuksen kautta, osoitteessa https://rorfokus.fi/, sillä verkkokauppa tarjoaa nopeat toimitukset. Sen varastotuotteet lähtevät matkaan 2-3 työpäivässä, eikä rahtikaan ole kovin kallis – sen hinta alkaa 5,90 eurosta, eikä rahti sisällä ylimääräisiä asiakkaalle tulevia maksuja. Tarvittaessa Rörfokuksen asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse kello 9-18 välisenä aikana tai sähköpostitse kello 9-18.

Mitä muut ovat ostaneet?

Jos haluat hakea inspiraatiota oman kylpyhuoneesi sisustamiseen muiden Rörfokuksen asiakkaiden valitsemista tuotteista, kannattaa tutustua kylpyhuoneosaston myydyimpiin tuotteisiin. Niiden joukosta voi löytyä todellisia helmiä myös omaan kylpyhuoneeseen! Tällä hetkellä myydyimpien kylpyhuonekalusteiden joukosta löytyy esimerkiksi QBad Solsidan mattamusta 80 senttimetriä leveä peilikaappi sekä QBad Luna -merkkinen harmaasta tammesta valmistettu pesuallaskaappi, joka on leveydeltään 60 senttimetriä.

Suosituimpien tuotteiden kohdalla kannattaa toimia nopeasti, sillä nopeat syövät hitaat ja varastot voivat suuren kysynnän johdosta loppua kesken. Kannattaa myös hyödyntää Rörfokuksen kylpyhuonekalusteiden alet, sillä niiden avulla voi saada selvää säästöä. Esimerkiksi edellä mainittu QBad Solsidan mattamusta 80 senttimetriä leveä peilikaappi maksoi aiemmin 400 euroa, mutta on artikkelin kirjoittamisen hetkellä tarjouksessa 30 euroa edullisempaan hintaan eli 370 eurolla.

Suihkukaapit, pesuallaskaapit, kylpyammeet, kylpyhuonekalusteet, suihkuovet, wc-tuotteet, pesualtaat, wc-pöntön kannet ja pyyhekuivaimet kuuluvat Rörfokuksen verkkokaupan suosituimpiin tuoteryhmiin, joten olet juuri oikeassa paikassa halutessasi remontoida vanhan kylpyhuoneesi tai rakentaa kokonaan uuden kylpyhuoneen! Päätä ensiksi, millaisen tunnelman haluat kylpyhuoneeseesi ja aloita sitten juuri oikeiden tuotteiden etsiminen Rörfokuksen näppärien hakutoimintojen avulla!

ryan